Wednesday, November 9, 2011

ROZITA CHE WAN DIKRITIK 'BAJET' CUN....MACAM2 DAAA...



Salam semua, apa peasaan kita apabila  jumpa orang cantik bajet cun daripada mereka yang tak cantik tapi bajet cun..Jadi tak perlu laaa nak jadikan isu mereka yang sudah cun tapi bajet cun, sebab tiada perkara yang pelik dan istimewa pun. Kalau dia nak control ayu pun memang dia ayu nak buat macam mana kan.....memang dia layak. Tapi kalau ayu bajet tak cun pun susah jugak.hahaha perkara ni terlalu subjektif.....Jadi jagalah diri masing-masing ye  jangan sampai orang cakap perasan pula.

Apesal aku melalut pasal cun tak cun ni...jawapannya kat bawah ni apabila ada orang  kata si Rozita Che Wan  ni bajet cun dan control ayu time mengacara program anugerah skrin baru-baru ni....jawapan aku macam kat atas tadi laaa...cuma kalau dia pakai tudung lagi bertambah cun.



Bosan, kaku, baca skrip, ‘control’ ayu, tak serasi dan bajet cun! Itulah antara kata-kata yang dilemparkan kepada pelakon cantik, Rozita Che Wan mengenai gaya pengacaraannya ketika mengendalikan Anugerah Skrin 2011, yang berlangsung di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Jumaat lalu.


Petikan daripada gua.com.


wassalam.

18 comments:

CintaKhadijah said...

memang bosan RCW mengacara.. tp nak wat camne, dah die mmeng camtu..
eh, tau2 plak..heeee..^^p

Penjual Token NS,VCC, FBC and Chips said...

Visit back....foolow sukses

kotak bulat said...

mmg bosan pun.. pengacara nmpak tak serasi..

beLLa said...

bukan memang ke? haha. bukan ape, if bidang pengacaraan tak seswai ngan dia, knapela nk try jugak. kn dah tak best ;p

zuerl said...

skunx sme pndang paras rupe,,ap2x pun main asbol@asal boleyh je

zuerl said...

skunx sme pndang paras rupe,,ap2x pun main asbol@asal boleyh je

tunz said...

dia sesuai sbg pelakon..mengacara leh pilih yg lebih baik. dia ok je.

Azmi Khan said...

die bajet cun sbb die mmg cun....
tp ade yg bajet cun tp sebenarnye mmg tak cun....
check diri kita sblm kritik org....
manusia nie mmg pandai kritik je....
mungkin die gemuruh cikit je sbb first time jd pengacara live lak tu....
bg kat org yg kritik tu tgk rasa lg teruk kot jdnye,....

Aien Not Alien said...

dia memang cun...

kita yang perempuan ni pun memang akuinya...tak payah cover2 pun...


tapikan...tapi...masa anugerah tu...dia macam kaku la...heeee

Mrs.Yie said...

bajet cun?ala diorang dengki tu..kalau dah cun tu,memang Allah dah buat macam tu..tak perlu la nak di pertikaikan lagi..kalau tak cun pun dah itu yang Allah kurniakan untuk dia..terima sajalah..

sis92 said...

dia nampak sangat kaku :(

pengacara sangat penting dalam sesebuah event :)

Bui Junaidi said...

dia pertama kali jadi pengacara event besar..pasti neves gilerr..sbb tu nampak kaku..

ArulchelseA said...

aku tk tau kat mana bajet nya..dia memang cun apa..bukn bajet lg dah.. kih kih kih..

*bajet 2012 tu yg bajet bagus..tp wayang semua..tiru buku jingga..apa aku melalut ni..hehehe

simanis said...

saya tak minat RCW...
tapi jangan kutuk macam2...
dia memang cantik...
yang kata macam macam tu sedar atau tidak?
Kecantikan itu adelah kurniaan Tuhan, mengapa nak persoal macam2?
Perlu terima hakikat bahawa RCW memang cantik haha...

Cik Nurul said...

nurul minat la jugak dgn RCW ni.. die mmg cantik! tak dapat di nafikan laa...masing2 ade kecantikan tersendiri, juz kene or tak kene cara or gaya jek..so, harap tak perlu la nak jeles dgn beliau..

~siyez anugrah skrin tu agak suram -.-

MARIA LIZA said...

bnyk bende die kena belajar terutamanya bila mengacara live..eye contact, gesture badan, bahasa dan perkataan yg digunakan serta bagaimana berkomunikasi dengan pengacara laggi sorang dan penonton...

Yatie Awang said...

suka dialah kalau nak bajet cun, tapi akak memang tak sokong dia jadi pengacara tu, ramai lagi yang sesuai

zana said...

minat jugak ngn dia.tp dia x sesuai jd pengacara kot..