Tuesday, September 13, 2011

Samsung Galaxy S II review | dalam pemerhatian.hahaha!!!



Salam to all, tengok video kat atas ni macam best je Samsung Galaxy S II ni. Keperluan ke atau setakat kehendak jer...Tepuk wallet tanya iman, jangan tepuk dada tanya selera..kalau tanya selera mahu angkat pagi ni jugak ni..hahah


21 comments:

ArulchelseA said...

aku dah tepuk2 poket ni..nasib berbunyi..lansung tk jd nak beli..

bila bunyi tu syiling je dlm poket..kih kih kih

harrazdani said...

arul : dinar emas tu..cuba tengok betul2 bro..haha

ChaCha said...

bakal beli..ehheh :)

simanis said...

saya dah ada iphone4...lagi 3 bulan cukup setahun...boleh dicampak dan rembat samsung pulak hehehhe

harrazdani said...

simanis : campak ke sini yer....

afzalsukasuki said...

aku pakai 3310 je bro..tu pon dah ikat ngan getah.hahaha

LiFe KaMi said...

hari tu baru beli samsung galaxy S..tau2 keluar plak galaxy S2 pasni kelua plak S3, S4.. baik pakai yg ada je..huhu

info game online said...

hai.. visit me back please....

mankete said...

cikgu syima, iphone 4 tu campak ke sini yer sayam ahaha

Coolman said...

batri x tahan!!

Cikgu Bada said...

nice gadjet

miratun madihah said...

terpikir-pikir nak beli,tapi tak tau lagi, hehe

Bui Junaidi said...

tunggu duit jatuh dr langit baru dapat beli..huhuhu

khairul said...

x mampu la bro...pokai dh ni..raya punya pasal

Khairil said...

ikut hati memang teringin bro...tapi pelan2 simpan duit , ntah bila tahun boleh cukup..haha

ABU said...

kehendak la tu..hahaha..
angakt sebijik baru tau..

Ujie said...

mmg best..sesuai dgn harganya yg hampir 2 ribu tu!!

Bro ahmad said...

cool widget mantap hohoo

MaiRa QuEeN said...

kalau nk ikut beli gadet mcm nie penat la every month die dah kuar baru..nak sgat murah nnt beli la..bukan jauh beza pon..tambah 1 ciri unik die kuar baru dan naek harga..

Liyana Zahim said...

xpela.. sy pkai henpon cap ayam je.. huwaaaa...

Syuxer said...

aku hanya mampu memandang sepi2 cam ombak datang n pergi..hehe..ada rezeki mencurah,aku rembat ini..InsyaAllah..:)