Wednesday, June 29, 2011

wordless wednesday # 3

20 comments:

pamie said...

uish,gile tinggi hayunan kaki tu..huhu

fa said...

tingginya dia angkat kaki~ hee.. da gaya mcm org nk ber"taekwondo" da ni.. ;)

harrazdani said...

pamie & fa : time ni kat lake garden....;) terlebih fokus pada bola...huhu

Azzah said...

saya pandang dari sudut lain..dia macam gergasi bagi budak baju pink dan putih tu..;)

s u a r a h e a R t y said...

uyoooo !

::FAIZ FARISH:: said...

comel

ArulchelseA said...

tgh mngajar cara nenyepak kpada pmain bola mlysia mlm ni..ingt tu... sepak mcm ni klau nk gol tau..kih kih kih kih

Bui Idzra Ryn said...

bakal pemain bola sepak malaysia ni..

cucu umie said...

wah dah mula pandai bermain bola lah adik tu,..kehkeh nak jadi pemain bola sepak malaysia ker..hehe

syrupmasin said...

haha..comell :D

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

sepak x kena ke ...adoi...bersenam sambil main bola ...cun2 :)

kotak bulat said...

tangan dan kaki diangkat supaya sama tingginya.. :P

Liyana Zahim said...

waaa.. energetic!

Syuxer said...

gaya klasik..penuh bertenaga..:)..harus diasah bakatnya bermain bola,bro..:)..muka dah smart,kalau pandai men bola boleh berbakti kepada negara..

kokser kokdam said...

wusyh.. kuat beliau sepak bula tu

Titisan Hujan said...

bergaya!

caliph shuriken said...

mcm step nk sumo, hiakkk ;p

alif haris said...

waahh .. sretching sblom bersukan! hehe

Khairil said...

haha..apa punya fesyen daa...

Wanie said...

boleh jadi penyerang ni..hehe