Thursday, July 7, 2011

" BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ? "

 Nak join klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera, semasa blogwalking ke blog Ben Ashaari, ada pula beliau anjurkan segmen ni.." BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ? " jadi saya dengan hati yang terbuka rela dikritik..kerana kritikan itu kadang kala akan lebih mematangkan kita...dalam hidup ini jangan takut dikritik dan ditegur kerana insyallah dengan kritikan itu kita akan lebih yakin untuk mendepani zaman yang penuh cabaran ini.

Kepada mereka yang ingin mengkritik kritiklah apa yang anda rasa terkurang dan terlebih di blog ini...sememangnya, blog ini banyak kekurangannya kerana baru berusia 5 bulan, tetapi saya berharap kritikan itu biarlah satu kritikan dan teguran yang membina dan baik untuk kemaslahatan kita bersama..

33 comments:

Azzah said...

saya nak kritik..he..he.blog archive letak kat atas sikit.supaya pembaca bole godek entry lama.kalau tak nak bagi panjang,buat scroll box.kat blog saya ada tutorial..yang lain dah nice. http://sayurlemak.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

kotak bulat said...

yg join je ke blh kritik? err... nk kritik gak ni... kenapa blog ni ramai org suka dtg? (kritik ke ni?)





:) gurau je

waN Mohd Salim said...

blog best ni

shiema sufian said...

takde yang perlu dikritik. blog yang bik :)

Bui Idzra Ryn said...

bagi ada warna2 ceria sikit..ni mcm suram jer..*_*

ninie_azriena said...

nice blog..
epy blogging :)

salam kenal dari ninie (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuuuuuuu alya dtg nie!! hehe blog dah smart, keep on blogging! :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

caliph shuriken said...

stakat ni sy ok jaa dgn blog ni terutama skali cara en3 ditulis.. blom ada apa2 nk kritik ^^

ArulchelseA said...

ni blog bestt bro...memang besttt bro...best bro...

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

blog ni da cukup simple da... loading pon OK je... huhu~

btw, happy blogging... =D

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

HaFizaH aYu said...

loading cpat tp up ckit wrna2 ceria nmpk suram jer blog..overall ok

http://ayuitukamu.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

NasZ said...

dah follow awak..

nice blog..

SEGMEN ABANG BEN : "BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?"

ABU said...

nak kritik apa ek..errr...tak tahu nak kritik apa..ok jak semua ni..best jak..bnyak info..like:)

Lelord said...

header smart..suka

http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Q :) said...

suke blog ni ,
byk info yg berguna .
good job !
thx :)

ikhlas ,
http://quratulmazani.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Sharienz Sz said...

thanks kritik blog saya :)

-blog awak pun loading laju..
-dark kaler (i like)
-simple n menarik

nice job n hapy blogging :)

suhaili sarif said...

hehe..waa baru 5 bulan?hebatnyaa..
xde pe nak cakap cuma iklan nuff kt sidebar elok letak as a 1st widget..
tips utk pengiklan nak iklan kat blog kita.hehe

cik blogger said...

terima kasih kritik blog BJMM sy...

> blog ok..nice..cuma klu boleh, kemaskan sikit je lg..

ok..itu jek! ;)

oja_alia said...

nak kritik ape??nak ckp blog ni smart..hitam!ehehee...haa...da bg kritik!!

seeha said...

best la blog ni..terbaik..

ikhlas dari lubuk hati siha..

http://seeha-themisslolly.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

fathiyyahISMAIL said...

nice blog. laju. suka :D

thanks bg komen ya :D

teh tarik said...

blog dah ok laju ja heheh :)

http://inaninajwa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

yatie Awang said...

nak kritik ek...rasanya tak ada nak kritiklah...ok je...

tapi kakak paling suka header tu...

TYNTHA LANA said...

Salam dani.kritik untuk meruntuh, atau membina? hehe.

OK, jujur ya. Dari segi appearance, Overall baik,ok. Kalau nak diubah pun, dari segi position widget..ada yg perlu ltk ats, dan ad yg spttnya ltk bwh. Kata2 hikmah dri seorg Sheikh Yusuf cukup memberi identiti berbeza pada dani berbnding blogger2 lain. And then, mcm lana, lana kurg gemar blog yg apply function "read more". Memang ia lebih kemas, lgi2 yg mlibtkn entry pnjg. Tapi pnggunaannya lebih praktikal jika entry kita tu memg menarik, pastu, kita ada pmbaca setia yg sudi meluangkan masa untuk mmbca tiap baris.Tapi hakiktnya, ramai blogger,ya,mngkin lupa tujuannya bt blog. Datang2, baca tajuk, baca 5 baris, terus blah.

In terms of entry dani, kita pun baru kenal, baru satu dua baca, setakat ni ok.. urmm, lana rasa dani cuba jadikn blog ni medium untuk mengingtkan sesama manusia brngkali? Be more sempoi n santai..that's much better..

Ok, wish u all the best dani!

~~oh..apakah yg aku merepek ini,hahahahah, maaf dani, org poyo mmg camni,muahaahha

Maya Lisa said...

dah cuukup kemas dah ... tapi, maya memang suke blog simple macam ni !!

http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Afikah Aziz said...

errr xtau nk kritik pe...sbb suke je blog ni ehehe

Wanie said...

tak de ape sangat nak kritik..
tapi blog post tu kalau tunjuk 2 atau 3 yang latest pun dah cukup..:)
yang lain pembaca boleh tengok kat blog archives..

cunndaa said...

semua ok... ^^

Atika Farha ;D said...

tukarlah background :)

Alin Hassan said...

follower ke 532! fuuuhhh!

blog best dah nie. ok peace!

jom terjah n follow sini jom :)

http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

ainondreamergirl♥ said...

blog dah okayy. jom terjah cni :

http://ainonsurvivor.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

A M E ! said...

hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

cik aida said...

aida singgah ase lmbt kowt..

nice keyh...ader pe nk di kritik..keep blogging

Moh la join CONTEST AIDA



JOM KRITIKKRITIK LA