Wednesday, June 22, 2011

wordless wednessday #1

21 comments:

Mira iiya said...

ha?? ada ka??

EYFAalias said...

WW ni sbnrnya apa? hik hik :D

harrazdani said...

mira & eyfalias : kalau tak silap saya Maksud wordless wednesday ialah pada hari rabu semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa-apa penjelasam

harrazdani said...

penjelasan bukan penjelasam...huhuhu

waN Mohd Salim said...

terbaik

Bui Idzra Ryn said...

harraz..ktk org sarawak kah..?hihi..sempat..

Syuxer said...

keluarga bahagia..kehadiran ank kecik melengkapkan kebahagiaan keluarga bro..:)..jadi suami n bapa terbaik ye..

ni pasal sticky post..

sori lambat respons coz x berapa sihat semalam huhu..

gini..

sticky post tuh..bro wat entri cam biasa pahtu publishkan..lepas itu edit balik,klik post option pahtu set bila tarikh nak sticky post tuh

kalau dua hari,katakanla today 20 kan,so bro kena wat 22 n time tuh bro tetapkanla kul berapa..katakanla kul 6 pagi..dah siap setkan,bro publish balik..:)

jadi selepas setkan time dan tarikh..post tuh akan kekal sampai sehingga 22 tepat kul 6 pagi..

bro faham??kalau tak faham,bagitau kawe deh

Ratu Tak Cantik said...

:) comel nye anak die dgn gitar..

yatie Awang said...

wahhh...romantiknya mama ngan papa, kesian anak berpanas hehe

ArulchelseA said...

mcm nk ke 3,4,5 je ni.kih kih kih kih

::FAIZ FARISH:: said...

family bahagia

harrazdani said...

penulis senja : tqvm bro..

bui : bukan orang sarawak...:)

syuxer : insyaallah terima kasih bro, dan terima kasih juga pasal sticky post.

ratu : gitar kapok....;)

yatie awang : payung tu prop jer...dah petang dah ni...huhuhu tq.;)

arul ; belum tahu lagi...agak2 takder idea mungkin kot...hahahah

faiz ; terima kasih faiz.

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah2..keluarga bahagia.. =)

suka tgk..

kotak bulat said...

npe gambr dri belakang..lau gmbar dri depan kan leh tgk gmbar HD sekeluarga..heheheh..

harrazdani said...

nusha ; alhamdulillah terima kasih doakan kami bahagia selamanya.

KB : huhhu..saja letak gambar dri belakang...kalau dari depan gambar tu dah jadi biasa, gambr keluarga...dan tak perlu fikir lagi...dah lari dari motif WW...tq KB

kokser kokdam said...

wohooo.. suwit gitu

eheh

ikaAki said...

small n happy fmily :)
besh !! :))

el-janna said...

wa....... sweetnyeeeeeeeeeeeeeee

Wanie said...

keluarga bahagia..:)

Khairil said...

picture tells a thousands words...

ABU said...

vry nice pic..