Monday, August 15, 2011

Entry info | tips dari Maybank untuk pengguna Maybank2u...awas!!!!!




Assalamualaikum dan salam sejahtera, kepada mereka yang menerima bonus hari ni jangan lupa akan amaran dan pesanan daripada pihak Maybank ni..Nanti kalau  duit  dah hilang baru nak bising dah tak guna, sebab atas kecuaian kita sendiri. Semoga rezeki yang diperolehi ini dipergunakan dengan sebaik mungkin, jangan membazir pulak..utamakan keperluaan bukan kehendak, apa pun duit korang korang punya pasallah kan...huhuhu.

18 comments:

Fathiah Hamim said...

berjaga-jaga seblum kena kan. hee

Bui Junaidi said...

betul tu..nnt nangis tak berlagu..huhu

josrevalution said...

ru lah bro..skg nie kes2 sebegini berlambak..terutama mb2u nie..huhu...

MARIA LIZA said...

pernah menjadi mangsa...dan akhirnya tidak lagi menggunakan Maybank2u...selamat duit ku...

cucu umie said...

beringt dahulu jgn sesal dikemudian hari..

kokser kokdam said...

Ambo hok xpernah ado akaun mybank pon buleh email suh tuka security..

Memang xpuas ati tol la..

Tambah2 bile man u menang..

Nasib bek pose.. Buleh sabar lg..

Hhahaa

simanis said...

saya x register pun maybank tu...

Anak Wak Mail said...

macam ni pon duit boleh hilang??donia2x..:)

kiz said...

hati hati..jenayah ada di mana mana..

alif haris said...

hehe hati2 ye ..
skrg dunia makin pelik :D

TYNTHA LANA said...

huu..macamna leh wujud email2 palsu ni..macam2 skrg ni.. Tima kasih sebab ingatkan..walaupun takda akaun maybnk,hehe. Takpa..leh share info ngan org lain juga.. :)

kotak bulat said...

internet, mcm2 leh jd.. tu yg kita kne berhati-hati sebelum terkena

ArulchelseA said...

aku guna book555 toyou je bro...kih kih kih

Syuxer said...

mujur aku x men maybank2u neh..aku men cimbclicks..pe2pun aku sentiasa berhati2 bro..duit banyak dalam tuh memang boleh menangis x berlagu la jawabnya hehe

iKhRam said...

nnt smpikan kat housemate dan classmate sebab diorang selalu guna maybank2u

Khairil said...

macam2 cara sindiket penipuan buat nak bagi org terkena..so berhati2 lah...

ABU said...

oh abu tak guna M2U, aku guna cimbkliks..soon maybe
thanks en dani share..:D

caliph shuriken said...

mcm pic kt en3 ni yg real.. klau direct trima kt emel request update tu palsu punya.. so kpd semua sila hati2 ok ^^