Wednesday, September 14, 2011

Miss Malaysia out of Miss Universe 2011 | Deborah Henry

Salam to all my friend, sebenarnya aku tak follow pun pasal pertandingan Miss Universe 2011 ni. Tetapi sambil menjelajah membaca info-info terkini terlihat tentang tajuk ni Miss Malaysia out of Miss Universe 2011, laaa ada masuk jugak ker Malaysia. Terus aku baca, nak kenal juga siapa yang wakil Malaysia ni. Halimah ke? Azizah ke? atau Wan Bunga binti Wan Selamat... tup tup....namanya Deborah Henry...aikkk???ohhh lupa plak kita ni 1Malaysia.hahahah. Kalau ikutkan beliau masuk top 20 dan tersingkir di pusingan untuk memilih 10 lagi yang tercantik. Kira ok laaa tu kan..apapun tahniah laaa yer.


12 comments:

Cik Azizah said...

azizah?? walawei...kahkahkah ape2 pon malaysia percubaan top 20 terbaik..bukan Islam xpe lah deborah tu..ngeee

harrazdani said...

betul tu...yg penting bukan islam..kalau islam tak sepatutnyer laa kan..

simanis said...

cantik nya...muka bujur sireh...jeles ai...

afzalsukasuki said...

cantik..macam aku muda2 dulu

aku said...

ko tengok ke miss universe ni smpai abis ke?hihi

LiFe KaMi said...

dulu popular miss universe ni kat Malaysia..
skang ni tak dah..orang islam tak dibenarkan..
tapi ada wakil dari kaum lain ni ok juga..:)

Saiazuan said...

nasib bkn islam ya

Fitri Senin said...

rasanya kat malaysia skrg ni yang masuk miss2 cantik ni dah tak boleh yang beragama islam/tidak digalakkan yang beragama islam sebab isu berkemban/memakai swimming suit. Memang rasanya dah lama kita xde wakil miss2 cantik ni beragama islam

noornazuha said...

org islam kan dah diharamkan msuk beauty contest kan..hehe.btw..cantek ek dia..

hyz said...

ingat dia boleh dpt top 16, tapi hampeh.......

Terbelog said...

DIORANG NI CHECK LUAR DALAM KAN DANI

ArulchelseA said...

uikk memang cuak aku bro..