Thursday, September 15, 2011

The Red Warriors 2011 | Pertahankan kejuaran 2010


Salam to all my friend, semalam aku tengok game Kelantan menentang Felda United ni kat siaran 801. Jadi semua orang dah tahukan resultnya pasukan kesanyangan aku ni tewas..hahah adat bersukan ada yang menang dan ada yang kalah, tapi aku harap para pemain pasukan Kelantan cepat sedar dari segala kesilapan dan memperbaikinya secepat mungkin. Bagi aku kealpaan barisan pertahanan sekali lagi jadi punca kekalahan pasukan Red Warriors ni, lawan Johor FC pun macam tu juga (gol pertama), aku harap masalah ini dapat diperbaiki lebih awal agar hasrat untuk mempertahankan kejuaran Piala Malaysia yang dimenangi tahun lepas jadi kenyataan. Gomo klate gomo.  Terus baca petikan dari Utusan.

4 comments:

ArulchelseA said...

baru kalah sekali..aku memang nak n9 jumap kelantan final lg sekali.. kih kih kih.. selangor tgok cam tk leh blah dah..

Rtp Farra Arisha said...

men love to watch football match, so no wonder u love it too right?

have a nice day ya..

Khairil said...

aku rasa final nanti akan ulang episod yang sama mcm tahun lepas...kelantan dan NS ada potensi utk layak ke final..

eh!..masih terlalu awal aku bagi komen sampai ke final ni...hehe..

khairul said...

support red warriors !