Friday, November 18, 2011

[ VIDEO] SPESIFIKASI SAMSUNG GALAXY NOTE | HARGA SAMSUNG GALAXY NOTE


 
SPESIFIKASI SAMSUNG GALAXY NOTE | HARGA SAMSUNG GALAXY NOTE  | Salam sahabat, zaman sekarang ni kalau yang tak ada kemampuan  kewangan  memang tertinggal jauh dengan perkembangan teknologi yang ada sekarang, terutamanya yang berkaitan dengan smartphone, Galaxy Note ni yang aku tahu pricenya RM 2,229..boleh tahan..tapi kalau tengok pada spec dan keupayaannya memang berbaloi-baloi. tapi apa pun bagi aku ini hanya kehendak bukan keperluan..belum sampai benda-benda ni jadi keperluan bagi aku..update blog aku ada lap top buruk aku ni...jadi cukup laa tu.....tapi pada siapa yang berkemampuan tu nak jadikan ia sebagai keperluan pun apa salahnya...duit masing-masing kann ...cuma jangan mengutamakan perkara yang tak penting menjadi penting kerana ingin mengikut arus perkembangan teknologi sehingga membelakangkan perkara yang lebih penting dan keupayaan kewangan. 

wassalam

2 comments:

Fathiah Hamim said...

setuju! belum jadi keperluan untuk saya yang student neh. hehe

Azmi Khan said...

mahal tu....
bli yg murah cikit....
samsung galaxy w....
RM900.....