Friday, September 16, 2011

Blog korang tu ada nilai kerrr !!!!! nak tahu mai sini check.

Salam to all my friend, sambil jalan-jalan blogwalking tadi singgah di blog  sayurlemak, apa yang menarik tentang entry beliau hari ini ialah tentang nilai dan harga blog beliau. Aku pun saja nak test market laaa berapa agaknya harga blog harrazdani.blogspot.com ni, petang-petang public holiday sambil tunggu nak gi open house, aku pun check laaa. Astaga!!! mahal gak blog ni, tapi ranknya lain plak ngan alexa rank ..hahah boleh beli Viva auto sebijik ni. Tapi ada ke orang nak beli.?



Walaupun bagi aku benda ni bukan betul pun tapi apa salahnya kita saja-saja nak syok sendiri kan.hahahah. Jadi sape-sape nak check bolehlaaa terjah  web address yang sayur lemak bagi ni bizinformation.com ( klik kalau nak check nilai blog korang). Dah check nanti drop kat komen  berape nilai blog korang yer. Manala tahu ada orang nak beli blog korang tu.

21 comments:

simanis said...

heheheheh...nak kena bgtau ke berapa nilai nya???

RM 110,232.91...

bukan viva ni...honda hybrid suteyyyy...

harrazdani said...

alamak...honda civic i-vitec pun boleh ni....jauh tinggal viva camni..huhuhu

diana said...

blog akak..

RM 254,250.4

nak beli umah..
ada yang nak beli blog akak tak??

kotak bulat said...

kb nak beli blog HD ni leh? kb byar cash punya.. hehehe.. :P

ArulchelseA said...

cuak aku RM 105,905.51.. tk agak2.. bleh besarkan bisness aku ni..

ABU said...

nak cek jap!!

Nur Salsabilla said...

Dah cek. RM 7,207.9 sahaja! haha.

;)

Takpe, taknak jual blog T_________T

fyna said...

ala...fyna nye>>
Blogfyna.com Valuation RM 101,927.28

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum .. lama sungguh Ajeyy tidak berblog .. update pun dah lama .. blogwalking blog sahabat2 pun dah lama x buat ..

hehe, jom baca dan komen 2 entry latest dari Ajeyy :

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/09/diari-hari-raya-aidilfitri-2011.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/09/nikon-get-together-at-kota-bharu.html


have a nice day gengs :))

Yatie Awang said...

Alhamdulillah...masih bernilai blog kakak

monster kecik said...

hehehe..mmg menarik ><

ctk said...

ala..sikitnya nilaiblOg ct...malu nk bgthu..hahaha...

Serambi said...

Nice blog...

Bui Junaidi said...

blog bui rm15,232.63 jer..hahaha..ok lah tu dr takder nilai langsung..

khairul said...

x bernilai sgt la blog sy ni..baru RM 11,697.27

afzalsukasuki said...

eh banyak dah tu bro..leh g mekah :) hehe

Abang Suara said...

nilai betul2 ke ni? wahhh

AIEN NOT ALIEN said...

Nilai blog saya RM 20,420.33

kalau jual ada tak yang nak beli? hehe..

boleh langsaikan hutang PTPTN..haha

caliph shuriken said...

bole tahan value blog ni.. wt modal bisnes best ni ^^

*dh lama x check, ntah brapa value skrg, huh...

AcidFlynN Wraith said...

Fuktyu.blogspot.com Valuation RM 3,532.54

faiz said...

woww my website pulak
Website Name : jomwayangku.blogspot.com
Website Value : RM 5,385.93*
hehe2 klu bleh jual betul kan best.. :-)