Friday, September 16, 2011

Spontaneous Friday | siapa yang buat benda ni dah takde idea sangat ker!!!!!


 " my comment about Najib speech tonight...excellent but be alert election is very soon".

7 comments:

Khairil said...

nampak mcm desperado tak action dia ni bro?...

ArulchelseA said...

cuak aku bro..kih kih kih

simanis said...

He must have other agenda... the Queen of 24m ring is still there...

afzalsukasuki said...

hohoho dari td tengok..ingatkan ape la :) pasal pompuan tu ikat perut ngan baju dia ye *still blur

harrazdani said...

rill : nampak agak desperado, tetapi perkara yg baik dalam ucapannya perlu kita terima dengan baik..harap apa yg diucapkan akan diterjemahkan dengan tindakan.

cik kiwi's said...

najib tak lama kot......hummm..rakyat semakin sedar

Che'gu Anuar said...

"Berpijaklah kita di bumi yang nyata.."