Saturday, December 17, 2011

MAWI BAKAL TIMANG ANAK PERTAMA | CERITA RINGAN MALAM MINGGU


Salam sahabat, malam-malam minggu ni apa nak cerita yer. Ok hari ni dah banyak info aku kongsikan seperti Children Online Privacy Protection Act (COPPA) yang menghadkan kanak-kanak di bawah umur 13 tahun terlibat dengan laman sosial di internet dan cara-cara untuk menuntut baucar buku RM200.00 untuk para penuntut IPT. Jadi sekarang aku nak bawa cerita ringan sikit. 

Cerita tentang isteri kepada Mawi mengandung 4 bulan 2 minggu. Ringan gile cerita ni kan..huhu. Dah lama aku tak dengar cerita mawi  yang pernah digelar raja sms ni.  Dengar cerita  Ekin pernah gugur dua kali sebelum ni, harap pada kali ini semuanya selamat. Dan kedatangan orang baru dalam keluarga mawi ini akan lebih menceriakan dan menambah rezeki Mawi dan Ekin dalam dunia seni insyaallah.

Wassalam.

3 comments:

aimaniman said...

salam kenal dan dofollow sini dik
x sabar nak tunggu kemunculan 'Mawi & Ekin Junior' agak2nya TV 3 ke Astro RIA buat liputan Mawi Jr nanti?

[fArAh aLiAs] said...

korang, jom ikut farah release tension!! best gile weyh!!

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/jom-release-tension-sekejap-ayuh.html

Terbelog said...

ok la tu
duit pun byk