Tuesday, June 21, 2011

Harrazdani ajak masuk bloglist


Assalamualaikum dan salam sejahtera, selepas terlepas untuk menyertai segmen yang dibuat oleh  syuxer. dan membaca banyak artikel tentang pentingnya bloglist pada sesuatu blog, jadi hari ini saya nak buat bloglist untuk blog ni. Harap ada lah yang nak join. Had limit 20 blog.

 syarat simple dan mudah :
  • FOLLOW blog harrazdani , kalau tak nak takpe, tiada paksaan dalam berblog.
  • TAJUK entry anda : Harrazdani ajak masuk bloglist
  • COPY banner di atas dan letak pada top entry anda dan pastikan link  redirect ke entry ni
  • ENTRY -  senaraikan tiga sebab pentingnya bloglist  , (nak suruh buat mengapa nak masuk bloglist harrazdani pun rasa tak sesuai...sebab takde apa istimewa pun blog ni..huhu)
  • LETAK komen dekat bawah  ENTRY ni  butir-butir seperti di bawah
Nama BLOG :
Url BLOG :

26 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

nak join2!!

tunggu jap,nk p mamam..

kotak bulat said...

wah~~ akhirnya~~
nak2.. tp kejp lg tau... tungguuuu

harrazdani said...

nusha : terima kasih.
KB : teruja tengok syuxer punyer review...terus nak buat bloglist..

ArulchelseA said...

cuak aku...
ni mingu aku join bloglish ni..kih kih..

ok bro aku join nnt insyAllah..

Jiejah Gorjes said...

yeah bumble bee anto duluuuu...

Nama Blog: Corat Coret

Url Blog: http://jiejahgorjes.blogspot.com/2011/06/harrazdani-ajak-masuk-bloglist.html

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

siap!!

nama blog : corat coret NUSHA

url blog: http://nusha1706.blogspot.com/2011/06/harrazdani-ajak-masuk-bloglist.html

moge2 diterima.. =)

syuha zulkifli said...

^_^
NAMA BLOG: . . Syuha Zulkifli . .
URL: http://athibe.blogspot.com/2011/06/harrazdani-ajak-masuk-bloglist.html

Azzah said...

join jugak coz hari ni hari menjoin semua segmen yang ada.. NAMA BLOG:SAYURLEMAK URL:http://sayurlemak.blogspot.com/2011/06/harrazdani-ajak-masuk-bloglist.html

Khairil said...

insyaallah kalau sempat..malam ni...sekarang kat tempat kerja...

el-janna said...

nak join^^
nama blog:: blog saye ade macam awak ke??!

url blog::http://bbyuya.blogspot.com/2011/06/harrazdani-ajak-masuk-bloglist.html

RedVixen said...

wahh! menarik tertarik kau memang da bomb!

Syuxer said...

syuxer join..:)

nama blog:gerbang maya melankolia segar

url blog:http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/06/harrazdani-ajak-masuk-bloglist.html

kotak bulat said...

da join..

name blog : kotak bulat
URL blog : http://nazihanali.blogspot.com/2011/06/harrazdani-ajak-masuk-bloglist.html

MARIA LIZA said...

sori lupe nak tinggalkan link...
nama blog : mama vogue + pretty mom
url:http://luvilmi.blogspot.com/2011/06/harrazdani-ajak-masuk-bloglist.html

ArulchelseA said...

join jugak..

nama blog:CUAK
url: http://arituarini.blogspot.com/2011/06/harrazdani-ajak-masuk-bloglist.html

Khairil said...

I'm join-in....

nama blog:maidaribendang
url:http://maidaribendang.blogspot.com/2011/06/harrazdani-ajak-masuk-bloglist.html

p/s:sempat tak lagi bro?

ikaAki said...

nama blog : ikaAki


url : http://whyterossybud.blogspot.com/2011/06/harrazdani-ajak-masuk-bloglist.html

Bui Idzra Ryn said...

bui nak join bloglist harraz boleh..?sempat lagi tak ni..huhu

nama blog : INI BLOG BUI
url blog : http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/

ni permohonan bui,
http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/2011/06/harrazdani-ajak-masuk-bloglist.html

Pu3 said...

nk j0in,,sempat lg x??
NAME BL0G>Inilah Kehidupan
URL BLOG>http://pu3-farah.blogspot.com/2011/06/harrazdani-ajak-masuk-bloglist.html
(harap dterime)^^

ABU said...

yea bloglist mmg sgt penting

mumui said...

nama blog :! belog vs diari !
url :http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/06/harrazdani-ajak-masuk-bloglist.html

sya join ya..

kokser kokdam said...

boh, kawe join!

kokserkokdam

http://kokserkokdam.blogspot.com/2011/06/harrazdani-ajak-masuk-bloglist.html

arap2 blom terlambat.. =D

Sue said...

masuk list ke tak nih... joined

http://chequesuechekgu.blogspot.com/2011/06/harrazdani-ajak-masuk-bloglist.html

Mohd Syahidi said...

name:ada aku kisah....
url:http://spongebobkitty.blogspot.com/2011/06/harrazdani-ajak-masuk-bloglist.html

msuk je la....
da lmbt ke nk join nie....hahaha

fardhilah said...

sempat ke masuk?

http://fardhilah-dhiel.blogspot.com/2011/06/harrazdani-ajak-masuk-bloglist.html

*excited awal pagi!

Ratu Tak Cantik said...

biar lmbat asal selamat (?) :) hehe

nama blog: Ratu Tak Cantik
URL: http://ratutakcantik.blogspot.com