Thursday, April 5, 2012

HARGA PROTON PREVE | SPESIFIKASI PROTON PREVE | CIRI ISTIMEWA PROTON PREVE



Bila tengok pada harga dan perbandingan yang dibuat di atas memang berbaboi-baloi memiliki Proton Preve.  Pasal perbandingan enjin tu aku tak boleh nak komen sebab aku tak berapa faham, tapi bila tengok kepada perbandingan lain macam-macam ada proton Preve ni. 

Tapi macam biasa laaa bila dah nama Proton persepsi masyarakat Malaysia sukar diubah...harap model ni dan model-model akan datang lebih baik dan yang paling penting berjaya mengubah persepsi rakyat Malaysia yang menganggap proton adalah kereta yang kurang berkualiti dan berkelas kedua.

4 comments:

Liyana Zahim said...

Same arge ngan caldina tuuhh..

Aida Omar said...

suka design belakang dia.. tapi macam design sama dengan inspira..hehe

Bui Junaidi said...

BUI NAK BELI SATU LAH..HEHEHE(angan2 jer)

my said...

jom tonton pelbagai saluran tv dari dalam dan luar negara seperti Discovery Turbo.Discovery World Hd.Discovery Channel.History Channel.Astro Ria.Astro Prima. Astro Oasis.Tv3.Tv2.Bernama Tv.Al Hijarah Tv .ESPN,STAR SPOTS ,EUROSPORTS dan banyak lagi secara percuma di > http://setcast.blogspot.com/2012/04/live-streaming-malaysia-tv-tv-online.html ,anda jugak boleh mendengar pelbagai siaran radio Online malaysia di > http://setcast.blogspot.com/2012/03/malaysia-radio-online-listen-live.html secara percuma ,jom terjah