Sunday, May 29, 2011

Kenapa guna nama blog tu by MTT


sesiapa nak join segment ni klik SINI 

Mengapa HARRAZDANI ? mungkin pembaca ingat itu nama saya...huhu sebenarnya nama tersebut merupakan nama singkatan kepada anak saya Muhammad Harraz Danieal. sudah menjadi kebiasaan dari dahulu sehingga sekarang mereka akan meletakkan nama seseorang individu yang sangat penting dan berjasa sebagai nama sesebuah institusi, sekolah, sesebuah yayasan sehinggalah pada nama jalan sekalipun akan diletakkan nama seseorang individu. tidak terkecuali juga saya.


Saya singkatkan namanya Harrazdani untuk senang disebut dan simple, sesimple blog ini dan  ianya akan terus ceria seceria Muhammad Harraz Danieal selain menjadi sumber inspirasi kepada saya untuk terus berkongsi pendapat dan pandangan di dunia maya ini. Disamping itu saya nak lihat blog ini terus maju dan berkembang seiring dengan pembesaran Muhammad Harraz Danieal agar suatu hari nanti dia mengetahui ayahnya pernah mengabadikan namanya dalam dunia maya ini sebagai satu wadah untuk menyampaikan pandangan dan sedikit pengetahuan kepada orang lain. insyaallah...

14 comments:

holaulala said...

Comel!

Belog MTT said...

Thanks join..comelll ! :)

p/s : nasib baek ingat entiti bukan inti kuih..haha

Ratu Tak Cantik said...

laaa...ni anak ke...comel nyaa.. :)
im sure he'll be happy to know that someday..

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

comel la daniel..macam kacukan la.. :)

kaki lensa ek? ca minat la bidng photography..tp lom mampu nak beli makhluk mata 1 si dslr tu...huk3.. :(

Syuxer said...

anak bro ke ni??comel weh..:)..cam kacukan..

harrazdani said...

semua pengomen : terima kasih..biasa jer, semua budak2 kecik comel...kan kan kan,

Lieyda said...

wah cantek nama diaaaa

liyana said...

owh..baru taw..
nama anak rupanye..
comel anak..
mcm kacukan pn ade..

CIK ATIEN said...

cute laaa dani tu

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

tu la..budak2 semua comel..tu yg ase nak jadi budak2 lagi nie..haha.. :P

Wanie said...

comel harraz ni..
ade mix ke?

Jiejah Gorjes said...

hehehe selama ni dok panggil en harazdani rupe nye panggil nama anak dia hehehe

harrazdani said...

JG : sama la tu...;-)
wanie : xder mix pun.

Aunty P :) said...

alahai chomelnye dea !