Tuesday, June 28, 2011

kotak bulat promote blog

nak join klik SINI

Pada petang ini Ahli Lembaga Mesyuarat Bahagian Promosi dan Strategi harrazdani.blogspot.com  dengan ini berbesar hati ingin melantik Kotak Bulat sebagai salah satu agensi untuk mempromote blog harrazdani, mengapa kami memilih beliau ? berdasarkan beberapa faktor berikut :-

1) Kreadibiliti sebagai seorang blogger memang terserlah.
2) Reputasi dalam berblogwalking dan memberi komen adalah tidak boleh disangkal lagi
3) Rangkaian follower .a.k.a  peminat yang ramai, amat membantu dalam memperluaskan peluang blog      Harrazdani untuk lebih dikenali. dan ini menambah keyakinan pihak kami terhadap kredibiliti Kotak Bulat.

Berdasarkan 3 faktor di atas kami dengan sebulat suara bersetuju dan amat berharap pihak Kotak Bulat dapat mempromosi blog harrazdani dengan jayanya.

Segala jasa baik dan inisiatif  yang di buat oleh pihak Kotak Bulat kami dahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

17 comments:

s u a r a h e a R t y said...

wow ! siap ada ahli jawatankuasa. . hebat. . .like2 !

waN Mohd Salim said...

ooooo dh jadi penguam lak ye

Khairil said...

aku nak join juga bro!!!

kotak bulat said...

pihak kami berterima ksih pada harrazdani.blogspot.com kerana sudi menerima khidmat dari kami.. :P

Jiejah Gorjes said...

blurrr sat..kontes ke nih???

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

waa...baik punya promosi :)

Muhamad Syafiq said...

dari Segmen KB..

http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-kotak-bulat-promote-blog.html

alif haris said...

jom2 join :)

ArulchelseA said...

aku pun cuak bro...kih kih kih..sama2 la kita menjoinkan diri..kih kih

Green Apple said...

jom jom jom join....

Bui Idzra Ryn said...

best jugak harraz buat entry gila2 mcm ni..hehe..

Cik Baju Kurung said...

datang follow sini dari belog KB . mmg nice belog :)

cik najihah said...

singgah dari blog KB :)

Fad said...

singgah dr blog kb..comel budak kat atas tu..mlm ni nak culik dia..huwa3

syaz@rozelt said...

..singgah dr blog kb..sy pon join jugak kne review 1st day..hehe

encikAPPLE said...

datang dri blog kotak bulat. btw, nice header ! :)

shiela said...

singgah dari kotak bulat:)