Tuesday, July 19, 2011

BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG

Assalamualaikum dan salam sejahtera, hari ini aku nak join segmen bro BEN Ashaari....nak join klik kat nama tu....due date sampai kul 2 petang ni jer...apa yang perlu di listkan seperti kat bawah ni....

  1. Bila blog harrazdani dibuka  : 02 FEB 2011
  2. Kenapa buat blog                 :  Sebab aku ingin berkongsi pendapat dan pandangan.
  3. Siapa blogger idola              :  Mula-mula dulu takde...sekarang BEN Ashaari.
  4.  Minat                                   :  Photography....
  5. Mengapa blog ini perlu dilawati    :  Terlalu subjektif...tetapi insyaallah ada sesuatu yang boleh dikongsi
Terima kasih......kerana berkunjung. (minta pendapat kawan2 untuk No 5 tu...baik dan buruk sila nyatakan)

14 comments:

Bui Junaidi said...

blog ni penuh dgn ilmu2 dan isu semasa..penggunaan ayat harraz pun mudah dan senang difahami..wpun kdg2 isu agak berat tp bui tetap baca sebab entry byk isi..kipidap..hehe *_*

Syuxer said...

syuk listkan blog neh sebgai mengupas isu-isu semasa dengan neutral tanpa memihak mana2 pihak..coz itu blog bro neh harus diterjah dan dibaca..:)

ChaCha said...

ade byk butir2 subjek yang boleh dibincang...boleh membuatkan pembaca berfikir sejenak.

Khairil said...

suka baca blog harazdani sebab penulis dia mengajak kita membaca entyr-entry sambil berfikir tentang sesuatu isu lantas kita dapat berkongsi pendapat dan idea masing2....tetap dan always support bro!

Fathiah Hamim said...

kenapa kena pilih blog neh? blog neh meaningful kot! suma entry informational. this is best brooo =)

wan_cikgumuzik said...

saya komen kat sini sebab saya tak tahan ngan komen yang diberi oleh khairil mai dari bendang... kah kah kah kah..!!!

jaat kan aku kan?? kah ka kah kah.,.

kotak bulat said...

blog ni banyak memberi pembaca ruang untuk berfikir dan berkongsi pendapat, bahasa yang digunakan jugak mudah difahami dan entri-entri jugak berkaitan dengan hal-hal semasa, kadang-kadang isinya agak berat.
Entri ditulis kebiasaannya agak panjang, tp peliknya kb boleh baca dari mula perkataan sampai akhir setiap entri, itu uniknya blog ni.. :)
sekali datang, mesti dtg lagi punye..
kipidap HD! (tiru ayat HD)

H.J said...

hehe..aku plih blog ang dalam segmen ben..

BERT said...

blogge rbaru jugak nih.. happy blogging ya.. moga sukses macam bro ben jugak yerh

TeAqArH said...

singgah dr belog ubi..^_^

mankete said...

aku komen sbb cikgu wan komen kat sini gak takleh blah takde kene mengena ngan entry ahahahh

iKhRam said...

sebab blog ni sering mnegutarakan isu-isu yg selalu saya ingin tau.. huhuh..

best..

TYNTHA LANA said...

Lana tak setuju ngan cikgu dan abgkril! kahkahkahkah..tetiba lak,pe ke halnya nih,hahaha

~hurmm,,lana da gtau dah pun asanya sblm ni kan abgdani..dlm sgmn kelola BA gak kan lau xsilap?

So far, so good.. wat masa ni,no complaining..opps, tlg lah kekalkan selama mana yg bleh column kata2 hikmat tu ya abgdani :)

Famili Ceria said...

terjah sini jugak...


Mai la lawat blog saya:
http://depalma-sp.blogspot.com/