Saturday, August 6, 2011

Entry bengang | apa korang nak dalam berblog ni weiiiii!!!!!


Assalamualaikum dan salam sejahtera, ape yang korang nak dalam berblog ni weiiiii.....nak kumpul follower pun jangan la sampai macam ni...gentle laaa sikit. Aku pun blogger baru tapi takder laa buat macam ni boleh kurus pahala pose ni kalau dapat mesej lagu ni siang hari..huhuhu. Harap wancikgumuzik. boleh buat entry khusus pasal ni, sebab aku percaya pada bahasa dan ayat dia boleh menggerakkan seribu askar jika mahu berperang tanpa dibayar gaji..huhuhu

p/s untuk pengetahuan, aku mesti follow balik mereka yang follow aku, mungkin esok atau lusa aku mesti datang punyer...kecuali mereka yang tiada link kat gambar tu..link kawan-kawan lain lak yang ada..jadi soal macam ni tak perlu laaa timbul.

33 comments:

cik ana said...

wah...baik punya ayat dia...
agak2la kan nk buat mcm tuh pun kan..
sabo ek.. tamo bengang2... hehe.. peace =D

Panggil aku Han said...

Sabar jela :)
han pn penah jugak cm ni...
follow jela..support :D heheh

s u a r a h e a R t y said...

hehehehe. . .i yg membaca pulak jadi segan silu. . .adeiii. . .mcm ni pun ada. . .

Cik Baju Kurung said...

a'ah , kan ? cbk pun penah kena . tapi cbk tak layan . =)

Titisan Hujan said...

obses dgn bilangan follower..cenggini la jd.

kotak bulat said...

kb walaupun dulu masa kb ada sorg je follower..kb tak pernah suh org folo.. sb nti org jd folo tak ikhlas

kiz said...

slow slow .. kena sabar dlm blogging.. aku dulu pun sorang je..tu pun sebab aku follow sendiri blog aku..haha..

Cik Bell said...

baru je kena hari nie..
dia jejak kita..buat ayat simpati.then after kita follow dia..baru dia follow kita..ape la..nsib blog dia boleh tahan.huhu..

Rasanyer tak perlu buat mcm tu..rasa annoying la jugak kdg2,,huhu..salah tak bell ckp camnie? ;)

Albenz said...

itu namanyer, nak jadik retisss..tujuan berbelog utk jadik femes, gitu lah gayanyew..

Khairil said...

dia ingat pilihanraya ke nak sokong menyokong?...hahaha..rileks bro....jgn bengang2...bulan posa ni...

Aida Omar said...

aida dh banyak kali dapat dalam satu hari nie ayat nie..tp follow je la malas nk fikir..ada plak sokong menyokong..kekeke

alif haris said...

huahuahuha .. b4 ni ayat jujur ni ayat kerek pulak dahh .. adoii ..

Wanie said...

hehe..macam bagi arahan je ni..sabo je la ngan blogger macam ni ye pakcik..

wan_cikgumuzik said...

sabarrrr... sabarrr... hahahahaa... aku pon panas jugak tadi.. last2 aku pi sound deret jerr td kat tuan blog tuhh.. dia dapat terima teguran aku dan berterima kasih dah kat aku... so, benda nih aku anggap settle..

aku hanya akan hentam mereka yang degil dan mempersendakan teguran aku jerr. kikikikiki...

cucu umie said...

huhu.. mungkin muda kot bro.. ad orng biasenya mcm begitu.. incya-Allah kalo tegur dgn baik mereka fham

Liyana Zahim said...

Huhuhu.. Melihat folower yg rmai adlh nikmat even entry takde kwn2 bace.. So tulis cite sndri bce sndri.. Takde hubungan silaturahim lgsg.. Biarkan mrk.. Dlu liyana buleh trima.. Tp bile rmai bloger yg nyampah bnde ni ase cam btol gak.. I folow u folow me, u vote i n sokong i okeh.. Hahaha..

simanis said...

Nak follow, follow je la...x payah nak paksa paksa orang...

Bagi saya, follower tak penting pun, janji saya dapat ramai kawan bila mula blogging...

selamat hari sabtu dani...

yatie Awang said...

eemmm...tak habis habis kan? entahlah...

anamizu said...

salam kenal dr cik ana ^__^
bende ni selalunye blogger baru sllu buat..mungkin die x sedar atau mungkin jugak die saje buat2 x reti malu tulis camtu..hehe

dan cik ana pun akan folow balik sape saje yg folow blog cik ana..
kecuali takde link lgsung utk kita track back folower tu..yg tu mmg mintak maap byk je la..
sape sruh ko bijak sgt xmo taruk link kan..hehe =P

Terbelog said...

garang gak ko ye hehe

eintan nurfuzie said...

ayat pening 2//hahha

ArulchelseA said...

ok la tu bro..ayat dia pun baik..trpulang kt kita je nk ke tk.. semua tu tk perlu diperbesarkan..

Fathiah Hamim said...

macam kenal je sape punya ayat tuh. haha

Aku Afzal said...

aik bro panas gak ke?tidak lagi me-molo dengan hati terbuka?macam mamat hari tu?haha

Wani said...

awesome.
haha

melalut sampai peninggg said...

hebat entry anda :)

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

sabar bro ...tapi setuju bro ...

aku dah lama follow kau ...kau folow blk aku x ni ...kahkah


gurau2 ramadhan :)

excellence!

A retarded kitty said...

aku pernah kena tegur sebab tak folo balik

kekeke

caliph shuriken said...

baru2 ni dpt jgak shout cmni.. klau x silap diorg main2 bet sapa bole kumpul follower plg ramai, plg cpat.. diorg ingat blogging ni mcm contest ka, huh...

Saiazuan said...

tak tenang aku nak ping entry kekadang.. msti ada comment "done follow you, follow me back" hadoi dah hilang keikhlasan follow blog..

Anak Wak Mail said...

haha,,tak pe,,bagi sokongan padu kat dia!

KumbangDesa said...

Bena kata ktk ya..angol sa nyawa..hahaha

- LIANA ASIF - said...

na follow org, xde lak mnta org follow balik.. sbb suka bc entry org je, entry sndiri kurang.. hehe