Sunday, September 25, 2011

Anda yakin blog anda selamat ??? jom scan blog disini...FOC


Salam to all my friend, hari ni kurang blogwalking maklum la hari minggu kan, hari bersama keluarga. Tadi ada blogwalking ke blog kizmyself, dan tertarik dengan satu entry beliau yang berkaitan warning malware apabila mahu login ke blogspot menggunakan google chrome. Dalam komen-komen para sahabat yang memberi tips dan pendapat aku tertarik dengan satu website yang disuggestkan oleh bro josrevalution a.k.a JR yang membolehkan kita scan website termasuklah blog kita, mana la tahu takut ada sesuatu anasir atau makhluk asing yang tidak baik bersarang dalam blog kita kan.

Aku ada buat testimoni seperti di bawah ni menggunakan website yang disuggestkan ni dan hasilnya blog aku bebas dan clean. Tak tahu lah betul ke tidak tapi itulah yang website tu cakap.



klik urlvoid.com ni.dan korang masukkan address blog  korang..lepas masukkan, dan scan akan keluar keputusannya nanti. Aku ingat nak sertakan hasil scan tu, tapi dalam tu ada ip address blog aku dan macam-macam lagi, untuk keselamatan aku tak sertakan..Boleh jer nak padam tapi banyak kerja plak.huhu.

Nak scan klik SINI

10 comments:

kiz said...

tengah cuba check ni..hehe

puteri kasih said...

dah scan..semuanya clean :)

Hafeesz Amran said...

sy punya 2 unrated...yg lain clean

budakijaupendek said...

thanks (:
mahu mencuba.

ArulchelseA said...

dah mop lantai dah..bersih je ni.. kih kih

LiFe KaMi said...

kami dah check,
Alhamdulillah clean,
sebenarnya kalau kita pakai web master google pun bole check blog kita clean atau tidak..

uncle hyree said...

bagus info ni..semestinya uncle mesti cobaaaaa

simanis said...

terima kasih dani...

semuanya clean dan banyak code yg saya tak faham...

Cikgu Bada said...

thanks....nasib baik clean

Bui Junaidi said...

bui dh cek..2 unrated yg lain clean..syukur2..hehe