Wednesday, September 28, 2011

gambar artis popular mana ni???? | zaman kanak-kanak

Salam to all my friend, dua hari tak update blog, nanti boring plak buka blog ni asyik tengok gambar empangan Bakun jer, itu kalau ada yang singgah laaa..terima kasih lah ye. Tengok gambar kat atas tu!!!! ingat mula-mula nak buat wordless wednesday tapi rasa tak best la pulak post gambar tanpa apa-apa pendapat dan ulasan. Korang mesti tau kan sape gerangan artis top kat atas tu kan..kalau tak tahu aku rasa beliau adalah Amy Search, haa gile sempoikan.

Mungkin basikal yang dia naik tu milik anaknya tapi apa yang aku terfikir bila lihat gambar ni, teringat zaman kanak-kanak dulu. Satu Zaman yang sangat istimewa. Mengapa aku katakan istimewa kerana zaman tu kita tak fikirkan tanggung jawab, kita bermain dan terus bermain,sehingga kadang-kadang tertido dengan tangan masih lagi pegang patung ultraman.Aku rasa semua daripada kita rindukan zaman kanak-kanak kan...tp nak kembali ke zaman tersebut musthil laaa...tapi kalau nak buat aksi kanak-kanak cam Amy tu boleh cuma kena usha line dulu laaa takut apa plak orang kata.hahahah

15 comments:

mumui said...

amy search ka tu?? hehehe... muat pulak basikal tu..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

alahai,comel aje tgk..

Anak Wak Mail said...

haha..sempoi je dia,,macam buang tebiat pon ada kalau org lain nampak..:P

Green Apple said...

nak kecik balik tu.. heeee
tak puas main masa kecik2 dulu..
tengok org skrang, dah tua bangka pon main kete kontrol ler, elikopter ler..

ChaCha said...

dok pk spe...amy serach...hahahaha..

Cik Azizah said...

amy search ka..muahaha nak jadi budak kecik balik eh...hehe

khairul said...

aku x tgk dia naik besakal..dok usahr keta apa dia pki tu

.diannorhayati. said...

haha. kelaka pulak tgok pic tu ha..

Aida Omar said...

la Amy Search ke tu..muda je dia kan. betul2 zaman kanak2 paling best..tau maen je. xpayah pikir macam2. hehe

::FAIZ FARISH:: said...

haha...

Khairil said...

rock gila dia naik basikal...

Terbelog said...

stylo la amy hehe

SoLy SoLicious said...

sempoi sgguh si may ni ha..

afzalsukasuki said...

la amy Cari ke tu?haha.tu la namanya melayan karenah anak..haha

masmurni said...

amy....hehe