Monday, September 26, 2011

Jom Join Bloglist jiwarosak.com

Nak join klik SINI

Salam to all my friend, dah lama aku tak join sebarang segmen dan bloglist yang dianjurkan oleh para rakan blogger. Jadi hari ini aku nak join bloglist jiwarosak.com yang dianjurkan oleh abg feroz.Dalam blog beliau aku lihat banyak info dan tips-tips menarik yang boleh dijadikan panduan kepada blogger-blogger baru seperti aku ni. Jadi bila blogger otai dah offer macam ni takkan aku nak tolak kan...jadi aku terus mengoffer diri laa...

Sesiapa yang nak joint boleh klik SINI, aku rasa tak rugi kalau berjaya menempatkan diri dalam blog beliau kerana pelbagai keistimewaan yang akan korang perolehi, kalau tak percaya pergilah ke link yang aku sediakan tu. Menarik woooo... Aku perlukan tiga rakan untuk aku tag, jadi aku tag 3 rakan aku ni, tapi ini bukan paksaan yer cuma kalau ada masa silalah join yer. 


4 comments:

AbgFeroZ said...

heee.. thanks bro :)

Khairil said...

terima kasih sudi tag aku bro..insyaallah nanti aku join segmen tu...

ArulchelseA said...

tq bro tag aku..insyAllah kalau de masa aku join..lg pun dah lama tk join bloglist ni..

HEROICzero said...

contest la ni ? =S