Saturday, October 15, 2011

CONTEST KAKI BLOG AMMBOI DOT COM


Salam sahabat, dah lama tak join contest atau segmen, sebab aku tengok sekarang ni blogger dah jarang buat segmen dan contest. Jadi hujung minggu macam ni aku nak join  satu contest yang di anjurkan oleh bro Amri a.k.a AMMBOOI ni. Senang jer contest ni, ambil pic kita sedang rakus berblog. Dalam syarat contest tu tak semestinya gambar kita.. jadi gambar kat atas ni adalah gambar harrazdani sedang rakus untuk meng"update" blognya..hahaha rakus tak....

sebab aku join segmen ni pertamanya Sebab aku dah janji nak join dan keduanya hadiahnya sangat best...kalau tak caya klik SINI, tarihk tutup ni hari ini sebelum pukul 12 malam....jadi sesiapa nak join boleh klik CONTEST KAKI BLOG AMMBOOI DOT COM

15 comments:

Khairil said...

haha..rakus betul!!! baju merah topi pun merah..red warrior fanatik fan...hehe

cik kiwi's said...

fine. biar pun abg punya anak yang nama hazzardani. saya nak jugak panggil abg dengan nama abg dani..>:P

ammboi said...

tq bro sebab sudi join...

ctk said...

hehehehe...model cilik rakus berblog...gudluck !

Yatie Awang said...

wahhh...bersemangat tuuu,,,,

ArulchelseA said...

slmat berjaya..

Titisan Hujan said...

segak harrazdani neh

SoLy SoLicious said...

wow..syoknye berblogging.hee

Mrs.Yie said...

dah join gak contest ni hehe :)

caliph shuriken said...

gud luck bro ^^

harrazdani said...

semu komentator : thanks...;)

Bro ahmad said...

blogger tegar ni huhuu....semoga berjaya OK

afzalsukasuki said...

bro selamat maju jaya :) hadiah tong2 dua ye :P

Khairil said...

bro..lupa nak cakap , selamat berjaya dalam contest tu!!!

khairul said...

sy dh menjalankan kewajipan sbg seorang sahabat