Saturday, October 29, 2011

FARA FAUZANA DAN NEELOFA | PENGACARA BARU NONA ? OK KERR.....!!!!


Hari ni aku terbaca dari satu portal hiburan tentang  rancangan top TV3 iaitu NONA akan mendapatkan khidmat Fara Fauzana  bagi menggantikan Vanida Imran. Apa sebab nak ganti ? mungkin kerana Vanida ingin fokus kepada Pelajaran dan bidang lakonan kot. Yang aku tahu Vanida ni sedang melanjutkan pelajarannya keperingkat Ijazah.
Nama Fara masih dalam pertimbangan, tetapi yang jadi lebih menarik Nona akan muncul dengan dua pengacara selepas ini, ura-ura mengatakan Neelofa. Tak tahu pula aku yang Neelofa ni ada bakat mengacara. Apapun agar mereka berdua terus sukses khususnya Neelofa bintang muda yang makin terserlah bintangnya.
Aku tak follow sangat rancangan ni, tapi wife aku, Ini antara rancangan wajib dia setiap hari ahad..apa yang best pun aku tak tahu, tengok artis khawin kot.

2 comments:

ArulchelseA said...

ok muka kot bro..kih kih kih..

SoLy SoLicious said...

mcm mn la nnti depa mngacara ye..