Saturday, October 29, 2011

TERENGGANU BAKAL JUARA PIALA MALAYSIA 2011 | RAHSIA KEMEJA BIRU IRFAN BAKTI..


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hari ni adalah hari penentuan untuk dua pasukan bola sepak terhebat tanah air berentap untuk menjulang title Juara Piala Malaysia 2011. Aku pilih Terengganu akan juara tahun ni ...kerana magis baju biru IRFAN BAKTI...hahaha kalau tak percaya malam ni confirm dia pakai kemeja biru lagi...

Aku perasan perkara ini sejak Final Piala FA hari tu, dengan baju yang basah kuyup tu, dia mengarahkan anak-anak buahnya melancarkan serangan ke kubu Kelantan. Lastly kita semua tahu keputusannya kan?., beliau juga memakai kemeja biru Semasa aksi-aksi penting sepanjang kempen peringkat kumpulan Piala Malaysia baru-baru ini. Lagi satu aku tengok IRFAN  BAKTI ni memang betul-betul komited dan ihklas laaa..jarang aku tengok karektor seperti beliau pada jurulatih tempatan yang lain.

Aku harap IRFAN BAKTI dan pasukannya akan beroleh kejayaan malam ni...Peteh Ganu Peteh. Ini just hasil pemerhatian aku jer, mungkin ianya secara kebetulan...hanya IRFAN  BAKTI yang boleh menjawabnya.

Wassalam.

9 comments:

izamin said...

huhu.. fizah harap jugak la ganu mng ... :)

Khairil said...

bola itu bulat bro..mcm2 boleh terjadi...

HEROICzero said...

final piala FA , berpeluh2 dengan kemeja dia tu .

apa pun aku harap kali ni Terengganu yang menang . =)

kiz said...

siapa yang main baik atas padang..dialah juara..haha

SoLy SoLicious said...

Terengganu !! heee

sis92 said...

tak kisahlah janji bola menyatukan rakyat malaysia :)

Syuxer said...

owh baru aku perasan abg irfan pakai kemeja biru tuh..ye aku tengok dia memang kaw2 bagi arahan..tak heranla anak2 buah ikut arahan dia hehe..:)..

malam ni, terengganu akan juara

ArulchelseA said...

irfan tk pakai baju pun malam ni ttp kalah..kih kih kih..

Anak Wak Mail said...

yeah!!sokong ganu jugak!!haha..:)