Monday, October 3, 2011

fungsi akaun Nuffnang selain income$$$$ | pendapat anda diperlukan


Salam to all my friend, apa keistimewaan adanya akuan nuffnang ni, Pertama sudah semestinya income daripada iklan yang ada di blog kita, itu pun kalau dapat BE laa..kalau tak dapat ciput jer laa... yang kedua bagi aku iklan-iklan itu boleh mencantikkan lagi blog aku yang dilihat agak konvensional ni dan yang paling orang tak ambil peduli ialah poll yang disediakan oleh Nuffnang.

Jadi mulai hari ini aku nak maksimumkan penggunaan poll yang disediakan ini untuk panduan dan pedoman untuk kita semua sebagai blogger-blogger yang bertanggung jawab. Sejak Akhir-akhir ini macam -macam cerita kita tengok, kita baca, kita dengar dan sudah semestinya kita semua ada pendapat sendiri tentang apa yang dihebohkan sekarang.

Memandangkan Berita dan Surat Khabar arus perdana sekarang memainkan isu-isu politik yang seakan-akan menjurus kepada hampirnya Pilihan Raya Umum  (PRU 13) yang akan datang. Jadi aku ingin undian korang tentang suasana politik di Malaysia sekarang ini... aku tahu kawan-kawan aku terdiri daripada golongan muda dan terpelajar, jadi persepsi korang amat penting dalam membentuk kemaslahatan politik negara bagi masa yang akan datang.

Aku harap korang dapat meluangkan sedikit masa untuk memberi feedback pada poll yang aku buat kali ini...apa lagi JOM UNDI !!!!! (pusat mengundi ada di bawah shoutboc) undi anda rahsia.. Terima kasih.

p/s ; bawah umur pun boleh mengundi

22 comments:

simanis said...

macamana nak maksimumkan poll??? saya tak pernah guna pun?

harrazdani said...

simanis ; orang suruh undi dia komen nak maksimumkan polls plak..hahahah

simanis said...

dah undi! faham dah!

El-Janna said...

hueh8989 sanat berguna dah undi juga^^

khairul said...

ok dah undi ..rasa mcm nk g tau kt bro..sy undi apa tadi...boleh tak ? hehe

harrazdani said...

khai : tak yah laaa bro...aku dah boleh agak dah..huuhu

ArulchelseA said...

memang bnyk cite politik dlm berita tv skang ni,,cthnya cerita pasal nik aziz tp yg bg komen dlm tv org umno..malam td crita pasal lim guan eng..yg komen org umno..cerita pasal mat sabu..yg klua org umno jugak..intrview la org yg dicerita kan.. tk paham aku...

baik ngundi kat sini..aku dah undi dah..kih kih kih..atas tu luahan persaan je..kih kih kih

Bui Junaidi said...

bawah umur pun boleh undi yer..k,bui dh undi..hahahaha

Somoon Gomp said...

Kunjungan petang ke sini.

harrazdani said...

semua pengundi ; terima kasih

Budak Nakal said...

Undi adalah rahsia..hehe...

tiefazatie said...

sy sudah laksanakan tugas..hihi

Cik Yuyun Nadira said...

dah undi ! percentage tidak baik n sederhana sama banyak ja , nmpak sgt politik kat negara ni mcm mana . fitnah sana fitnah sini . opsss telebey pule , hee XD

Pendekar Berkuda said...

uiks...selamba badak je kata aku pakai autobw ek? lawa ayat bhai..ada bukti tak nak tuduh2 aku guna auto bw?? lahanat sungguh...

Yatie Awang said...

wah kena mengundi ek, nantilah

caliph shuriken said...

done ^^

HEROICzero said...

soalan yang menarik .

done ! =)

Peah Glemer said...

haha kena undi ke?

Khairil said...

ramai pengundi hantu kat sini sebab suka tgk filem cerita hantu...haha

Khairil said...

ramai pengundi hantu kat sini sebab suka tgk filem cerita hantu...haha

Syuxer said...

ada undian ke..sat lagi nak undi hehe..

ReGreat said...

huhu..bagus jugak kan...boleh kita tau pasal background visitor kita juge..(-U-)