Wednesday, November 2, 2011

REMY ISHAK MENGAMUK DALAM TWITTER | BER "SHIT" PLAK DAH!!!!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sebenarnya aku terkejut bila terbaca satu entry dari ulanweblog berkaitan Remy Ishak yang aku rasa boleh laaa dianggap sebagai hero Malaya. Dalam entry tersebut menceritakan tentang Remy Ishak ni naik minyak a.k.a hangin dengan wartawan yang menulis kisahnya di ruangan kolum gosip di akhbar Mingguan tempoh hari yang bertajuk "akhirnya mengaku jua" aku tak baca pun ...huhu nanti aku gi cari balik artikel tu. Mengaku apa ? mengaku dia bercinta dengan Tiz Zakiah..macam2.

Jadi pasal artikel tersebut Remy Ishak dikatakan dah naik angin dan apa yang tertulis di bawah ni adalah dipetik dari twitter Remy Ishak. Yang aku tak boleh terima ialah ayat "ta....k" tu..alamak bro malu laaa kat makcik-makcik yang minat bro....harap lepas ni cool laa sikit sebab bro adalah artis dan artis ni secara automatiknya adalah icon atau idola kepada sesetengah peminat. Kepada arti tu ..anda yang memilih jalan dan dunia yang tiada lagi privacy bagi korang...jadi terimalah ia dengan hati yang terbuka. di bawah ni petikan twitt yang didakwa adalah dari Remy Ishak...hmm

wassalam.

5 comments:

afzalsukasuki said...

dia sendri kata tulis pakai otak.aiyak!

Bui Junaidi said...

aih..mayb ada tulisan joyah tu yg tak betul kot..sbb tu remy marah..yg remy pun satu,taulah dia tu public figure,tulis jugak benda2 'pandai' mcm tu,kan dh bikin malu sendiri

cik kiwi's said...

hahahahahahaha!!. alololo..mavah nampak abg vemy kita

kak zmah said...

Kemarahan manusia ada hadnya.

Titisan Hujan said...

da hlg sbr benor tu