Tuesday, November 29, 2011

WANITA ISRAEL BERBOGEL BERAMAI-RAMAI KERANA MENYOKONG BLOGGER MESIR | APA MOTIFNYA???

 
Salam sahabat, masih ingat tak entry  aku berkaitan seorang blogger Aliaa Magda Elmahdy klik sini, yang sanggup upload gambar bogelnya diblog kononnya memperjuangkan kebebasan hak bersuara. Ramai yang membantah dan mengelarkan beliau 'pelacur' dan 'sakit mental'. Namun lain pula cerita dan pandangan oleh sekumpulan wanita Israel yang kononnya menyokong tindakan Aliaa Magda Elmahdy ini, Apa motif disebalik sokongan ini ??? .sekumpulan wanita Israel turut sama berbogel beramai-ramai sebagai menunjukkan tanda soladirity dan sokongan terhadap blogger tersebut. 
 
Dilihat sebagai mengikut tindakan Aliaa Elmahdy, remaja berusia 20 tahun itu, 40 wanita Israel berbogel sambil bergambar dengan memegang sepanduk-sepanduk untuk menutup bahagian kemaluan mereka. Mereka memegang sepanduk bertulis, "Homage to Aliaa El Mahdi. Sisters in Israel" dengan slogan "Love without Limits" ditulis dalam bahasa Arab dan Hebrew. Tindakan itu diketuai oleh wanita berumur 28 tahun, Or Templar yang mencipta sebuah kumpulan di Facebook untuk mengajak wanita-wanita Israel berbogel bersamanya. 
 
Di laman tersebut Templar menulis "ayuh kita berikan alasan yang baik untuk dunia melihat kecantikan dan keunikan wanita-wanita Israel". Templar berkata dia mendapat idea untuk melakukan tindakan itu sebaik sahaja melihat Elmahdy memuat naik gambarnya yang hanya memakai sepasang stokin melalui blognya minggu lalu. Blog Elmahdy menerima kunjungan jutaan pelawat dengan ribuan komen-komen negatif yang mengecam tindakannya termasuk ugutan bunuh kerana tindakan yang dianggap melampau itu. sumber
 
p/s tak habis-habis agenda yahudi untuk memperdaya dan merosakkan akhlak umat islam.

4 comments:

Mrs.Yie said...

apa kejadah ini semua???

Khairil said...

yahudi zionis memang sengaja sebab nak perhancurkan umat islam...

khairul said...

huhu

Juaini Juliet Jamaludin said...

Kalau betul nak tayang. Kenapa tak tayang semua je. Kenapa nak kena tutup tutup? Kalau dah bodoh tu bodoh juga. Haiss **geleng kepala