Sunday, March 4, 2012

LIVE STREAMING KELANTAN VS NEGERI SEMBILAN 4 MAC 2012 | SIARAN LANGSUNG KELANTAN VS NEGERI SEMBILAN 4 MAC 2012

LIVE STREAMING KELANTAN VS NEGERI SEMBILAN 4 MAC 2012 | SIARAN LANGSUNG KELANTAN VS NEGERI SEMBILAN 4 MAC 2012. Pertembungan dua musuh tradisi ini pasti akan menghangatkan suasana bola sepak tempatan khususnya dalam saingan Liga Super pada 4 MAC 2012 (Ahad). Menurut khabar yang belum dapat dipastikan daripada laman -laman facebook para penyokong Kelantan, perlawanan kelantan vs Negeri Sembilan 4 Mac 2012 ini akan disiarkan secara langsung melalui saluran Astro Arena 801. LIVE STREAMING KELANTAN VS NEGERI SEMBILAN 4 MAC 2012 insyaallah saya akan update jika ada sebelum perlawanan bermula.

Perlawanan kedua-dua pasukan ini tidak pernah menghampakan para peminat bola sepak tempatan dengan aksi dan mutu persembahan bola sepak bermutu. bagi pasukan Kelantan yang mengalami krisis dalaman sejak seminggu lepas sehingga menyaksikan penamatan kontrak ketua jurulatihnya Peter James Butler dilihat agak sedikit merencat moral dan persiapan pasukan namun isu tersebut dapat diselesaikan dengan cepat oleh pihak pengurusan agar para pemain tidak terbawa-bawa masalah tersebut ke tengah padang. Diharap perlawanan Kelantan vs Negeri Sembilan pada 4 MAC 2012 ini, kedua-dua pasukan dapat menunjukkan mutu dan disiplin yang baik sekaligus menaikkan mutu bola sepak tempatan.
LIVE STREAMING KELANTAN VS NEGERI SEMBILAN 4 MAC 2012 
LIVE STREAMING KELANTAN VS NEGERI SEMBILAN 4 MAC 2012 | SIARAN LANGSUNG KELANTAN VS NEGERI SEMBILAN 4 MAC 2012
(LINK2
LIVE STREAMING KELANTAN VS NEGERI SEMBILAN 4 MAC 2012 | SIARAN LANGSUNG KELANTAN VS NEGERI SEMBILAN 4 MAC 2012

3 comments:

Yatie Awang said...

semalam dah tengok terengganu, malam ni tengah menunggu jugak ni hehee

Ujang said...

siot..!! takda pun....!

harrazdani said...

atas tu aku bg tiga link....link 2 ok jer......