Thursday, May 19, 2011

'Contes dari Malaya ke Manchester'

               Banner di atas saya dah buat lama..kalau nak tgk behind the sence klik sini

Assalamualaikum dan salam sejahtera, buat julung kalinya harrazdani nak buat contest. untuk makluman, saya ni 'kipas susah mati MU' jadi untuk berkongsi kegembiraan selepas MU berjaya menjuarai BPL buat kali 19 (rekod kejuaraan terbanyak setakat ini). Saya, walaupun tak ada kena mengena dengan pasukan ini dari segi warganegara atau pertalian darah, nak buat satu contest berkaitan pasukan ini. syarat dia senang jer:

1) Buat satu entry bertajuk  ' Contes dari Malaya ke Manchester'

2) Apa yang perlu ada dalam entry tu ceritakan secara simple mengapa anda meminati MU. kalau tak minat  pun boleh cerita juga.

3) Letakkan BANNER contest di entry tersebut serta linkkan ke entry ini. Dan

4) Tinggalkan link entry anda di ruangan komen di ruangan komen entry ini.

Entry yang saya anggap paling menarik akan memiliki seorang pemain di atas (patung kecik)....;-) yuran perpindahan PERCUMA!!!!

Rasanya setakat ini dulu, sesiapa nak join, sangat saya alu-alukan dan didahulukan ucapan terima kasih ...tarikh tutup SEBELUM WISEL PENAMAT PERLAWANAN TERAKHIR MAN UNITED VS BLAKPOOL AHAD NI.

kalau seorang jer join...salah seorang player dalam banner tu sah-sah jadi milik dia..;-)

15 comments:

liyana said...

mcm best jer contest ni..

harrazdani said...

liyana ; tqvm..kalau ada masa join yer.;-)

ArulchelseA said...

join...jap aku wat entrinya...haha,,

harrazdani said...

arul: entry bagaimana valencia menjadikan ashley cole seperti bek kiri kampung pisang...huhu ;-)

ArulchelseA said...

hahaha...

ArulchelseA said...

Contes dari Malaya ke Manchester

mynameismy said...

tak minat bola..T_T

BRO_MONDAY said...

ai join ('',)

http://bromondayslife.blogspot.com/2011/05/contes-dari-malaya-ke-manchester.html

Red Giant said...

Aku Join Bro....

http://aimacontest.blogspot.com/2011/05/contest-dari-malaya-ke-manchester.html

Jiejah Gorjes said...

tak bleh blah nk join gakkk miahaha

http://jiejahgorjes.blogspot.com/2011/05/contes-dari-malaya-ke-manchester.html

harrazdani said...

myname : :-( huhuhu.tq
bro monday : thanks join...
red giant : koleksi2 yang hbat...thanks
jiejah gorjes : first lady in this contest..thanks

ejulz said...

Join jugak.. heHe.. ""'Contes dari Malaya ke Manchester'" "

harrazdani said...

ejulz : thanks join....;-)

liyana said...

http://liyanaloud.blogspot.com/2011/05/contes-dari-malaya-ke-manchester.html


join!huhu

harrazdani said...

liyana : thanks join :-)