Wednesday, July 13, 2011

sialan langsung | Malaysia Vs Arsenal....huhuhu


Assalamualaikum dan salam sejahtera....hancur harapan nak tengok live perlawanan bola sepak persahabatan antarabangsa antara Harimau Malaya menetang The Gunners hari ini....saya yakin saya tidak berseorangan dalam hal ini....Mungkin perlawanan ini hanya untuk mereka di Lembah kelang dan kawasan sekitarnya...dan mungkin kerana pihak penganjur merasakan jika disiarkan secara langsung akan mengurangkan kantung mereka....memang perkara tersebut tidak dinafikan...kerana itulah objektif utama perlawan persahabatan ini..

Tetapi bagi peminat yang jauh di seberang laut seperti saya ini mungkin untuk ke Bukit Jalil adalah mustahil ditambah lagi perlawanan tersebut dilangsungkan pada pertengahan minggu....saya tidak menyalahkan pihak penyiaran kerana mereka juga bergantung kepada persetujuan pihak penganjur..dan pihak penganjur juga tidak salah kerana mereka juga ada agenda mereka...yang salah adalah "mereka dan keluarga mereka" hahah...nak tengok kut internet pun faham-faham laaa di Malaysia ini perkhidmatan jalur lebarnya adalah berkelas dunia..Walaubagaimanapun saya doakan pasukan Malaysia bermain dengan baik dan bersemangat....Malaysia Boleh.

p/s kucing pun kecewa..hahahah

26 comments:

ArulchelseA said...

diaorg kata jualan tikiet tk sampai 90% tu yg tk de live... kih kih kih

semalam aku da cek kat astro memang ada live..tp ari ni tiba2 tk de..

cucu umie said...

tunggu jerlah esok yer surat khabar...huhu

harrazdani said...

arull ; ini semua hang punyer pasal...hang pegi cek buat apa ...hahahah

ayie ; mcm tu lah ghamaknyer ..huhuh

Jiejah Gorjes said...

cedeh nye muka kucing tu eh tadi syux ada bagi link streaming cer try cer try

harrazdani said...

JG : syuk pakai UNIFI boleh laaa layan situ...haha

Syuxer said...

hahahah xde unifi,bro..ni men pakai berukband gak..sekat2 la gak hahahah...

sadis betul men dari minit ke 24.12 pahtu jem pahtu idup balik minit 25.45 hahahah..sapa2 ada "kencing manis",memang nak ngamukla heheh

kiz said...

tgk kat tenet je ni...channel mana tah yg ustream amik..haha

eQuRlz said...

xminat sgt bola.. tp bila tgk ada gambar kucing trus baca en3 ni :p hakhak..

my latest entri
"WEHHH!!.. BESAR SANGAT KE SHOUTBOX BLOG NI??? AMARAN! ENTRI INI SANGAT PANJANG.."

MARIA LIZA said...

ingatkan ada live kata beribu-ribu lemon dapat jual tiket...

Wanie said...

tunggu result je japg..hehe

TYNTHA LANA said...

Hahahaha, dani..cuma nak cakap..adan muke,kahkahkah,jahatnya mulut lana,hahaha.

Adeh, dapat rasa bertapa hancur luluh hati seorg peminat bola..bila tak dapek tgk game kegemarannya..hehe.takpalah..boleh isi masa yg ada dengn perkara lain kan.. :)

^baju kurung^ said...

tgk on9. cam tibi rosak dh ni.. tp cam hampeh je, 3-0 sudah

...Minah BluR... said...

hrap2 lah malaysia menang. huhu

ChaCha said...

sabor je le..hha

Titisan Hujan said...

kucing dan kuarga pn kecewa...hmmm

Liyana Zahim said...

Mmg btol2 sialan ni.. Nape lak tak siar kat tb? Aduhaiii sabo jela~

syrupmasin said...

err..kucing pon kecewa?? haha

Siti Arfah said...

Sabar~sabar ja la. Hehe. Ala nnt kecoh punye kputusan prlwnan tuh. :)

wan_cikgumuzik said...

kah kah kah.. sialan langsung yaa?? memang sial laaa... hahaha.. pe pe pon, aku xde rasa pepe sebab AKU TAK MINAT BOLA hahahaa...

sekian terima kasih..

yatie Awang said...

kakak tengok kat leptop juga tadi, dah kena 4-0

Khairil said...

depa tahu malaysia nak kalah kut malam ni...huhuhu

Terbelog said...

sabar bro..keputusan dah kua he3

kueh bakar said...

tak bagi live takpe...tapi jangan cetak kat paper kata ada live...shittee!

jom join kontest

kueh bakar said...

tak bagi live takpe...tapi jangan cetak kat paper kata ada live...shittee!

jom join kontest

aquatwins932 said...

huhu.. kucing tu pun penyek saja muka nya sebab kecewa ^o^ hehe.. mula-mula baca tajuk entry ingat kan tersalah taip lol.. anyway, ni kunjungan balas dari saya :)

fardhilah said...

adik ipar ppuan kaki bola... sgp ikut balik rumah nak tgk bola.. skali tgu punya tgu tarak juga.. heheheheheh
Last² layan citer korea kat
8tv. :)