Sunday, October 16, 2011

MENUNDUK BUKAN MENYEMBAH..MENDONGAK BUKAN MELOMPAT..| TOLONG "LIKE" BOLEHHHH!!!!!!!...

.
Salam to all my friend, aku ada joint satu contest ni...syarat untuk menang ialah gambar tersebut perlu jumlah "like" yang tertinggi untuk menang. tadi aku pegi tengok..kat.SINI..wah alhmadulillah dah ada 9 "like" terima kasih banyak dah tu...bila tengok gambar lain...alamak!!!!! huhhu gile banyak ...kira aku ni paling sikit.miahahahah....kalau tengok gambar aku tu..kira boleh tahan rakus laa jugak kan...

Lepas membuat sedikit kajian,,,owwhhh patutlaaa...terasa macam aku ni Red Warrior lawan Man United tapi main di old Trafford...dah laaa tak berapa pandai.. main gelanggang lawan lak tu..Gelanggang tu memang asing sangat bagi aku...pijak pun tak pernah...miahahahah. Jadi tanpa rasa gentar dan mengaku kalah terlalu awal aku akan promote gambar aku kat atas ni...sebab ada diantaranya dah start promote..aku jer belum. Masa perlawanan pun masih panjang lagi...22 OKT baru wisel penamat dibunyikan...

Jadi kalau sesiapa yang nak "like" gambar aku tu bolehla klik SINIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!, ...betul-betul promote ni..hahaha...kalau kalah pun biarlah melawan betul tak..kekeke tak mau kalah sebelum lawan itu pondan namanya...lawan tetap lawannn!!!!!

13 comments:

Khairil said...

bro..aku dah like dah...mana habuan aku?...hahaha

SoLy SoLicious said...

dah klik..gud luck ya

harrazdani said...

rill ; hahhaa hang nak habuan mai kuching ni...aku bawa hang round satu kuching...ckp jer nak gi mana...

soly ; thanks..ur my friend.;)

Khairil said...

Dani: Nanti aku pi aku bgtau..haha

Yatie Awang said...

kalau boleh like banyak2 pasti akak like, tapi sayang sekali je..hehhehe

harrazdani said...

kak yatie : thanks yer....;)

ArulchelseA said...

aku dah like jugak bro.. kih kih kih.. bleh menang tu..

harrazdani said...

arul : thanks bro....nanti aku belanja teh tarik..huhu

simanis said...

sudah LIKE... love you Dani! miahahaha

Ezad Skytech said...

boleh memang tu..ramai sokongan ni...hee~ da like jugak.. :)

Bui Junaidi said...

kalau bui like,belanja rojak swee kang,boleh..?hehehe

da like..*_*

Wanie said...

dahh!! good luck pakcik :)

Mish AngAh said...

udah like=)gud luck