Thursday, September 8, 2011

Entry santai | aku terima mesej lucah.!!!!!...hahahah..tak kot???

Salam to all, hari ini aku terima satu mesej daripada seorang sahabat, Mesej tersebut  agak simple tetapi penuh dengan makna yang tersirat berkaitan dengan perjalanan hidup ini. Walaupun sedikit sinikal tetapi amat mudah difahami..

SIMPLE TRUTH 1



Partners help each other undress before sex,
However, after sex they always dress on thier own.
Moral of the story "in life, no one helps you...once you're screwed".


SIMPLE TRUTH 2




When a lady is pregnant,
All her friend touch the stomach and saying "congratssss".
But , none of them come and touch the "man's" and say "good job"
Moral of the story "Hard work is never appreciated"

18 comments:

Amie said...

kadang-kadang bahasa yang tersirat itu agak sukar difaham berbanding yang tersurat....

Fatiha Kamarudin said...

suke yg simple truth 2 :)

Anak Wak Mail said...

haha..sengal..tapi boleh diterima..:)

kotak bulat said...

yg tersirat di sampaikan dgn apa yg benar2 terjadi kan.. supaya kita berfikir tentang apa yg nk disampaikan

ChaCha said...

hahha...makan dalam tu..hahaha

Cikgu said...

betul jugak ye

Minah Blur said...

haha mesej berbentuk luch tapi bermakna...!

ASSOYFINGER67 said...

Tak lucah tapi bernas dan menghiburkan,,intelligent jokes..

simanis said...

Hahahaa...Betul 100%! When finished you have to put on the clothes yourself! haha...

Myera Nyera said...

hahahak makan dalam kot yang last tu kahkahkah

FarhanahAdzlan said...

xbleyh blah btoll..hahaha=)

ArulchelseA said...

aku tk paham la b.i ni bro..bhsa melayu dia apa.. kih kih kih

Ayu said...

aduhai, geletek naluri tol...=D

afzalsukasuki said...

bunyik macam lucah..tapi mmg lucah pon.haha

amranaiman said...

lucah dan bermotivasi ahhaahh :P

Suara Hati said...

pergghhh......ade2 saje

Khairil said...

'mendalam' makna dia..

ecambodia said...

so nice content ur blog!