Thursday, September 29, 2011

Jom join bloglist | ini blog Bui.

nak join klik SINI

Salam to all my friend, malam ni aku sekali lagi berbesar hati kerana berkesempatan menjoinkan diri dalam bloglist Bui ni...beliau antara  blogger sarawak yang aku kenal setakat ni, seingat aku mumui pun orang Sarawak jugak, tapi mun lamak sik nangga mumui....hahaha. sik boleh madah banyak pasal blog bui sebab semuanya awesome, btw sik rugi kitak semua join bloglist bui....jom kita semua join bagi memeriahkan bloglist kawan kita ni....kipidap Bui.

p/s : ok tak kamek madah sarawak...mun sik betul tolong betulkan yer.

6 comments:

Bui Junaidi said...

mak kaseh byk2 harraz sebab sudi join..*_*

nang pandey kitak kelakar sarawak..sik sangka kamek koh..

bukan 'madah'..'kelakar' sarawak..

ArulchelseA said...

agi idup agi ngalaban..

btul ke ni bro..aku bantai je ni..

Khairil said...

sik?...sik ada kat kedah bro..haha

ABU said...

aku tak ramai kawan blog drpd sarawak.. good luck en dani..

khairul said...

boleh jugak hg ckp serawak no

syiela said...

Pandai cakap sarawak no :)