Sunday, September 25, 2011

Logo konsert fenomena Search | aku tak sedap hati!!!



Salam to all my friend, mungkin apa yang nak aku tunjukkan tak ramai yang perasan, atau perasan tapi buat tak tahu jer, perkara seperti ini dah banyak kali berlaku khususnya dalam dunia hiburan kita bermula di pentas akhir juara lagu (AJL) sehinggalah iklan hari raya yang akhirnya terpaksa dihentikan siarannya.



Kali ini aku terpegun dengan satu bentuk tiga segi yang bagi aku apa relevannya ia diletakkan disitu. Kebetulan atau dirancang??? aku tak mahu cakaplah apa yang sinonim dengan bentuk tersebut sendiri cari, sendiri fikir, takut nanti tak pasal2 kene saman plak. Sekarang ni musim saman menyaman kena berhati-hati.

9 comments:

afzalsukasuki said...

bukan ada bentuk mata ke kat tengah2 segitiga tu bro?samada kebetulan atau dirancang..wallahualam

ArulchelseA said...

tk tau la..tp yg pastinya ada mata kat situ..memang logo search dari dulu..

Khairil said...

memang logo search mcm tu dari dulu lagi...mungkin terpengaruh dgn band rock barat yang memang ntahapantah tu...biasa le bro...mcm2 lagi logo-logo yang nak menyerupai logo yang dimaksudkan termasuk ada yang sedang digunakan oleh sebuah organisasi siasah negara...

Cikgu Bada said...

lama dh logo ni

JG said...

lambang illuminati. mebi tak ada org tegur mereka akan makna lambang ni kot. dah berzaman guna kan. dorg pun x perasan.

ArulchelseA said...

gonjeng illuminati ek..tau jugak ko ye.. kih kih kih.. bagus2..

Cik Azizah said...

dah berzaman guna lambang ni kan...emm

simanis said...

ntah lambang apa...tapi yg pasti saya minat search! Amy tu sangat jelita tahu??? ekekekeke

ABU said...

tak silap segitiga tu mmg dalh lama..tapi ya taksilap aku dulu dia ada mata kat tengah tu.. dah buta kot mata dia hahahahaha