Thursday, October 27, 2011

“KENALI DIRI SAYA BERSAMA PUTERI KASIH”

 nak join segmen ni klik SINI
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Dapat undangan daripada mamatunz untuk ambil bahagian dalam segmen yang dianjurkan oleh puterikasih. Terima kasih yer mamatunz. Dalam segmen ni perlukan aku menjawab sepuluh soalan yang telah disediakan oleh puteri kasih, jadi aku jawab dengan seihklas mungkin.


1) Jika saya memegang watak karakter kartun saya ingin sekali menjadi Hagimaru
2) Saya ingin sekali bertemu dengan tak pasti
3) Binatang yang paling saya takuti adalah semua binatang berbisa
4) Saya teringin bercuti ke New Zealand
5) Lagu yang paling saya minati adalah tiada
6) Jika saya menjadi seorang perdana menteri saya akan  tua sebelum waktunya
7) Insan yang paling saya sayangi adalah semua family saya
8 Perkara yang paling saya benci adalah mungkir janji
9) Perkara pertama yang wajib saya lakukan setiap kali bangun tidur adalah buka mata
10 ) Tiga perkataan yang menggambarkan diri saya biasa-biasa jer (tiga perkataan)



Wassalam.

4 comments:

sis92 said...

wah selamat bsegmen
sis dah ponat seharian bsegmen kelmarin hehe :)

puteri kasih said...

terima kasih bro sebab sudi nak join.. :)

p/s bro lupa nak tag ek :P

bella luna said...

hehe,jawapan no 6 menarik,"akan tua sebelum waktunya",nape? sbb byk fikir ek?hehe

harrazdani said...

bella: yesszzaaa...cuba tgk mereka2 yg bersara...semuanya kembali muda..bebas dari masalah, ni kan plak PM..lg laaaa