Monday, January 16, 2012

GAMBAR-GAMBAR FARAH LEE | BAKAL ISTERI ALLY ISKANDARSalam sahabat, 20 Januari ini merupakan tarikh penting bagi personaliti yang tak perlu aku perkenalkan lagi bro Ally ni, Jadi mungkin beliau tidak mengacara Anugerah Juara Lagu (AJL)  untuk tahun ni, biasalah orang baru khawin masa tu kan, mesti banyak komitmen yang lagi penting untuk dielesaikan.

Majlis pernikahan bukannya bakal berlangsung di rumah keluarga Farah Lee tetapi di sebuah lokasi lain yang dirahsiakan. Tambah menarik, beza usia Ally Iskandar dan Farah Lee ialah 13 tahun. Ally tahun ini berusia 36 tahun sementara Farah Lee pula baru berusia 23 tahun. Apa pun, Ally teruja untuk menyahut cabaran Farah Lee yang mahukan seorang suami yang mampu membimbingnya dunia dan akhirat. Semoga kekal selamanya.

Wassalam. 

TAGS : GAMBAR-GAMBAR FARAH LEE, GAMBAR FARAH LEE DAN ALLY ISKANDAR, PERKHAWINAN ALLY ISKANDAR, GAMBAR ISTERI ALLY ISKANDAR, FARAH LEE PHOTO

7 comments:

Lvmama Anna said...

semoga berkekalan hingga ke akhirnya..

Lvmama Anna said...

semoga berkekal-lan hingga ke akhirnya ya...amin

wan_cikgumuzik said...

wow..!! lawo beb muka dia kan??

Azmi Khan said...

Tahniah dan semoga berkekalan.....

Fibox problem so komen sini je la....

Selamat pg selasa.... singgah menziarahi rakan2 semua.....

NURULHANIF said...

lawanya muka dia.. sepdn.. moga kekal hingga akhir hayat.. :)

Encik Suami said...

Alhamdulillah...selepas putus tunang sebelum nie..ally jumpe pengganti.Maybe calon kali nie lebih baik dari yg sebelumnya.

suzie rahman said...

moga bahagia dunia akhirat.muka pon sama.