Friday, July 22, 2011

Segmen | Jom Kongsi Entri

 nak join segmen yang best ni..klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera...pagi-pagi buta ni aku nak join segmen yang dianjurkan oleh sahabat baik aku kizmyself a.k.a cium diri sendiri..hahaha betul ker bro..itu yang aku faham laaa...dalam segmen ni bro kiz menyarankan berkongsi satu entry yang paling ter'hot' dan paling ramai jumlah pembacanya....aku anggap entry ini sebagai paling ramai pembaca apabila aku post entry ni dalam masa seminit..hampir 15 orang yang terjah dalam satu masa tu (sumber berdasarkan online counter) kira ramai laa tu bagi blog aku yang tak seberapa ni...entrynya ada kat bawah ni....jom kita skodeng.



19 comments:

kiz said...

haha..kiz itu nama den la...myself tu diri aku.kah kh..thank join..nanti aku selit2kan kt blog sana..memang poyo entry tu..dulu aku ingat memang RM betul..hahahaha..

Ain Atika Zailani said...

what a cute boy!! hahah...sedap nama harrazdani...=p

iKhRam said...

wow
ramai tue..

alif haris said...

haha cium diri sendiri :D haha

perghh entri panas tu bro :) patut ramai ^^ hehe

cucu umie said...

entry top tu bro..nak bt mcm maner..grenty ramai yg nak bace..hehe

Scya Lollita said...

perghhh gila kauu hot hot haha

::FAIZ FARISH:: said...

cute

Norhisham Nordin said...

bro, dtg singgah dr segmen yang sama...

Bui Junaidi said...

bui lah antara yg 15 org tu..
kalau pasal duit cepat jer tgn klik kan..hahaha..kantoiiii..selamat bersegmen..*_*

ArulchelseA said...

kih kih kih..kisah poyo ni pun aku ingt lg ni bro..kih kih.. aku ingt dpt duit ke apa ni..kih kih kih

Acik said...

skodeng aje kerjanya ye?
hokey hokey, jom kita skodeng!

Afikah Aziz said...

ingt dpt duit btl hehe :P

Fathiah Hamim said...

haha memang best pun entry tuh. =)

Nor Fadila Rosli said...

hehe..best2..tros follow la bila suke..:)

kotak bulat said...

hehehe..betul.. sebab entri tu memang hot..hahaha.. bru nk jeles HD dapat duit banyak2.. tu yang laju je baca entri tu.. :P

Jiejah Gorjes said...

haah hot gilerrr ramai tersalah sangka igt dpt duit ..hurrrrrrr

nurAMALLINA said...

hahahahhahaha hot gila la.

cik pip said...

comey dak pegang kamera tu.. :)

miss Fyqa said...

bagus la entry tue. wee~